vrijdag 23 augustus 2019

Lidmaatschap

Inschrijving scouting Nederland

Ieder lid van Scouting Dorus Rijkers Nesselande (DRN) wordt ingeschreven bij Scouting Nederland en krijgt een lidmaatschapsbewijs. Met dit ‘pasje’ kun je ook op andere plaatsen laten zien dat je lid bent van Scouting Nederland, wat soms korting kan opleveren, bijvoorbeeld in de ‘Scoutshop’.

Ieder lid ontvangt ook een blad van Scouting Nederland: de “Beverpost” (voor Bevers), ‘Scouty’ (voor Welpen), ‘Flitz’ (voor Scouts), ‘iXiXeL’ (voor Wilde Vaart) en de Scouts Info (voor leiding).

 
 

Scoutshop

Scouting Nederland heeft een eigen winkelketen, de ‘Scoutshop’. Eens per jaar ontvang je een Scoutshopcatalogus, met alle artikelen die speciaal voor Scouting worden gemaakt en waar je veel van je Scoutingbenodigdheden kunt kopen. De dichtst bijzijnde Scoutshop zit in Rotterdam. Het landelijk buro van Scouting Nederland staat in Leusden, en heeft een website. Hier kun je met allerlei vragen over Scouting terecht.

 

Adreswijziging

Als je lid bent van Scouting en je wilt je nieuwe adres doorgeven (ook wijziging in telefoonnummer of emailadres), verzoeken we je een email te sturen met de wijziging naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen op deze wijze worden direct en juist in de administratie verwerkt. De teamleider en ledenadministrateur van Scouting DRN worden automatisch op de hoogte gesteld van de wijziging.

 

Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Scouting Dorus Rijkers Nesselande

Als je lid ben van Scouting DRN dien je je aan een aantal regeltjes te houden. Deze voorwaarden zijn simpel op te vragen bij het verenigingsbestuur.

Nieuwsbrief

Officiële sponsor